Meteen naar de inhoud

14 Opensource Web scanners

Een webscanner is een krachtig hulpmiddel in cyber security. Het scannen van websites is een essentieel onderdeel van het beveiligen van uw netwerk tegen cyberaanvallen. Wij hebben een lijst voor jou gemaakt met 14 opensource web scanners.

14 Opensource Web scanners

 1. ZAP
 2. Hetty
 3. W3af
 4. Arachni
 5. Astra
 6. Wapiti
 7. Skipfish
 8. Sitadel
 9. Taipan
 10. Vega
 11. Tuplar
 12. Ugly-duckling
 13. Jawfish
 14. Browserker

ZAP

ZAP Web scanner is een geweldige open source-tool om uw webapplicatie te scannen op beveiligingsrisico’s. Het is een uitgebreide web-vulnerability scanner ontworpen om webapplicaties te onderzoeken op beveiligingsproblemen. Met deze scanner kunt u de risico’s van uw webapplicatie beoordelen en beveiligingsproblemen identificeren en oplossen. Met ZAP Web scanner kunt u ook handmatig onderzoek uitvoeren om beveiligingsproblemen te identificeren, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor webapplicatiebeveiliging.

Hetty

Hetty Web scanner is een krachtig en gebruiksvriendelijk web scanning platform dat bedrijven helpt hun digitale veiligheid te verbeteren. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om websites te scannen op beveiligingsproblemen, waaronder SQL-injecties, cross-site scripting, malware en meer.

W3AF

W3AF is een webapplicatiescanner die speciaal is ontwikkeld voor het identificeren en verhelpen van beveiligingsrisico’s in webapplicaties. Het is een open source-project met een uitgebreide set krachtige gereedschappen die zijn ontworpen om veiligheidsproblemen binnen webapplicaties te identificeren, analyseren en verhelpen.

Met W3AF kunnen beveiligingsanalisten een diepgaand begrip krijgen van de veiligheidsrisico’s die aanwezig zijn in webapplicaties, waardoor deze kunnen worden gerepareerd voor een betere beveiliging. W3AF is een krachtig gereedschap dat door beveiligingsanalisten wordt gebruikt om webapplicaties te scannen op beveiligingsrisico’s en problemen.

Arachni

Arachni is een web scanner die wordt gebruikt door beveiligingsprofessionals om websites te scannen op mogelijke risico’s. Het is een open source platform dat wordt gebruikt voor het detecteren van beveiligingsproblemen zoals XSS, SQL Injectie, en andere kwetsbaarheden. Met deze web scanner kunnen gebruikers hun websites controleren op de meest voorkomende soorten beveiligingsproblemen, waardoor deze websites veiliger en betrouwbaarder worden. Arachni biedt ook een aantal handige functies zoals rapportage, het automatisch uitvoeren van tests en het detecteren van kwetsbaarheden. Arachni is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare web scanner

Astra Web scanner

Astra Web scanner is een krachtig web scanner gebouwd met behulp van de meest geavanceerde technologieën. Het is ontworpen om websites van bedrijven te analyseren op kwetsbaarheden, zodat ze op tijd verholpen kunnen worden. Met Astra Web scanner kunnen gebruikers hun webapplicaties en websites veilig en effectief scannen. Gebruikers kunnen ook een gedetailleerd rapport genereren over de resultaten, waardoor ze hun webapplicaties en websites kunnen verbeteren. Astra Web scanner is een uitstekende keuze voor bedrijven die hun webapplicaties willen beschermen tegen cyberaanvallen en kwetsbaarheden.

Wapiti

Wapiti Web Scanner is een open source-software voor web application security testing. Het is een krachtig en flexibel scanprogramma dat je helpt bij het detecteren van beveiligingsproblemen in websites en webapplicaties. Met Wapiti kun je verschillende typen aanvallen uitvoeren, zoals SQL-injecties, XSS-injecties, file inclusions, command-injecties en andere gevaarlijke aanvallen die kunnen worden uitgevoerd op webapplicaties. Het is een uitstekende keuze voor web security professionals en ontwikkelaars die hun applicaties willen testen op beveiligingsproblemen. Wapiti is eenvoudig te gebruiken, heeft een intuïtieve gebruikersinterface en is een krachtige tool voor web security testing.