Meteen naar de inhoud

Bedrijf hacken

U wilt een bedrijf hacken, dat kan, maar dan zijn er wel een aantal voorwaarden die als eerste voldaan moeten worden. Het hacken van een bedrijf zonder schriftelijke toestemming is namelijk illegaal. In Nederland kunt U daarvoor aangeklaagd worden.

Indien U wilt weten hoe het staat met de security status van uw bedrijf, dan kunt U het beste gaan praten met uw security officers of uw Chief Information Security officer. Heeft U geen security officers, maar wilt U alsnog uw bedrijf hacken? Dan kunnen wij U vooruit helpen.

Huur een hacker in

Ethische hackers inschakelen

Een ethische hacker helpt U om uw bedrijf te hacken. Een ethische hacker is een man of vrouw, dat stapsgewijs te werk gaat. De ethische hacker heeft als eerste een intake met U, en voordat uw bedrijf gehackt gaat worden, zal de ethische hacker elke stap van het aanval-scenario met U doornemen. 

Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw bedrijf blijft draaien, om dit te waarborgen, moet U duidelijke afspraken maken. Een ervaren ethische hacker van huurhacker.nl kan U hierbij helpen. 

 

Kan ik iemand betalen om mijn bedrijf te hacken?

Jazeker, U kunt een ethische hacker inhuren. De ethische hacker gaat vervolgens met U een plan maken. Het doel van het plan is dan ook om uw bedrijf te hacken, zodat U een duidelijk beeld krijgt van de security status van uw bedrijf. 

En alle problemen dan?

Geen zorgen, de ethische hackers geven U ook advies, en ze kunnen U ook helpen bij het oplossen van de gevonden problemen. 

Zijn ethische hackers goedkoop?

Een ethische hacker is een ‘goede-koop’, het gaat U elke cent waard zijn. U hoeft ook geen vreemde te zijn, vraag om de prijs, en neem de tijd om te vergelijken. Uiteindelijk willen wij allemaal een veilige (cyber) wereld. 

Hack een bedrijf voor mij

Het is heel simpel, als het bedrijf niet van U is, of als U geen schriftelijke toestemming heeft, dan is er geen enkele kans dat wij U van dienst kunnen zijn.

Bedrijf ethisch hacken

Ethische hackers kunnen een bedrijf helpen om de beveiliging van hun systemen en data te verbeteren. Ze helpen bij het identificeren van beveiligingslekken enrisico‘s in systemen en netwerken, waardoor potentiële aanvallen en infiltraties kunnen worden voorkomen. Ethische hackers kunnen ook bedrijven helpen om hun systemen en netwerken te testen op mogelijke kwetsbaarheden, waardoor datainbreuken en andere malicious activiteiten kunnen worden voorkomen.

Ethische hackers kunnen ook helpen bij het verbeteren van de beveiliging van een bedrijf door verouderde systemen te updaten, beveiligingsprotocollen te implementeren en beveiligingsmaatregelen te nemen. Ethische hackers helpen ook bedrijven om hun systemen en netwerken te monitoren en te controleren op verdachte activiteiten, waardoor ze proactief kunnen optreden bij een mogelijke aanval.

Kortom, ethische hackers kunnen een bedrijf helpen om de beveiliging van hun systemen en data te verbeteren, waardoor ze beter beschermd zijn tegen cyberdreigingen.

Hack mijn bedrijf

Heeft U alles gelezen, en wilt U ons advies en expertise uitproberen/uithoren? Neem dan contact met ons op, en wij zullen U spoedig een reactie tegemoet sturen. 

Of u nu nog steeds verbijsterd bent over hacking of niet, het is belangrijk dat u meer te weten komt over de voordelen ervan en waarom de grootste online bedrijven die u zou kunnen bedenken dit op dagelijkse basis doen. Sites zoals Facebook, Twitter en zelfs Microsoft huren ethische hackers in om voor een fatsoenlijke prijs de security te testen.

Waarom doen ze het? Zodat ze hun kwetsbaarheden eerst kunnen ontdekken voordat een (cyber) crimineel ze kan gebruiken. Ethische hackers zullen ten alle tijden hun bevindingen discreet aan U rapporteren.