Meteen naar de inhoud

Mocht je op zoek zijn naar de beste Windows 10 hacking tools, zoek dan niet verder. Wij hebben de beste hacking tools voor jou in een lijst gezet.

In dit artikel hebben we enkele van de beste hacktools voor Windows 10 op de shortlist gezet die je kunnen helpen om aan de slag te gaan met uw ethische hacking carrière.

Disclaimer: alle inhoud in dit artikel is uitsluitend bedoeld voor veiligheidsonderzoek. Huurhacker.nl raad en keurt onethisch gedrag af.

Wireshark

Wireshark is de applicatie voor het in kaart brengen van netwerken die u alle informatie biedt met betrekking tot wat er in uw netwerk in kaart wordt gebracht en hoe dat in kaart wordt gebracht.

Het biedt ook informatie met betrekking tot cookies, zoals hoeveel cookies er worden geïnstalleerd en waar pakketten lopen en nog veel meer. Niet alleen dat, je kunt met deze tool ook phishing, keylogging en men-in-the-middle-aanvallen uitvoeren en herkennen.

Het is een absoluut gratis en open-source tool die ook wordt geleverd in een opdrachtregelversie genaamd TShark.

Wireshark is een op GTK + gebaseerde Wireshark-netwerk protocol sniffer, waarmee u de inhoud van netwerkframes kunt vastleggen en interactief kunt doorbladeren. Wireshark werkt het beste op zowel Linux als Windows.

Social Engineering Toolkit (SET)

Deze hacksoftware is erg bekend onder hackers omdat het veel diensten biedt, zoals Spear Phishing Attack Vector, waarmee je elk sociaal netwerkaccount op Facebook, Twitter en Gmail kunt hacken.

Het wordt in feite gebruikt om een nep-inlogpagina naar het slachtoffer te sturen, zodat hij of zij hun ID en wachtwoord op die pagina kan invoeren en zo hun wachtwoord kan laten hacken.

De kans is groot omdat het precies lijkt op de originele inlogpagina van die specifieke sociale netwerksite.

Op het moment dat een slachtoffer de info invult, wordt die info automatisch overgedragen aan de hacker.

Afgezien van Linux wordt Social-Engineer Toolkit gedeeltelijk ondersteund op Mac OS X en Windows.

Aircrack-NG

Deze wifi-hacktool wordt veel gebruikt voor netwerkbewaking. Het is puur gebaseerd op de opdrachtregelinterface. In AirCrack vindt u tal van tools die kunnen worden gebruikt voor taken als bewaken, aanvallen, pentesten en kraken.

Dit is zonder twijfel een van de beste netwerkhulpmiddelen die u kunt gebruiken om wifi te hacken. Deze tool ondersteunt ook alle versies van wifi zoals WPA / WPA2-PSK etc. Kortom, deze tool vangt alle pakketten op die aanwezig zijn in een netwerkverbinding en zet deze om in de tekst waarvan we de wachtwoorden kunnen zien.

Metasploit

Metasploit stelt u in staat elke computer op afstand te besturen, overal en altijd ter wereld. Het werkt in principe op de principes van een trojan.

Wat is een trojan? Het is software die de externe toegang van elk apparaat ter wereld mogelijk maakt. Als de trojan bijvoorbeeld op een bepaalde computer is geïnstalleerd, heeft een hacker toegang tot en controle over die computer vanuit elk deel van de wereld.

Deze software wordt ook gebruikt om trojan voor Android-apparaten te maken waarmee je elk Android-apparaat kunt hacken met Metasploit.

nMap & zMap​

Nmap is een poortscanner en het maakt het gemakkelijk om snelle beveiligingsaudits en netwerkdetectie uit te voeren. Je kunt hier verschillende informatie vinden, van de gebruikte firewall tot het besturingssysteem en de beschikbare diensten die op de systemen draaien.

Het scannen van je eigen netwerk met deze open source beveiligings- en scantool kan onthullen wat een hacker kan ontdekken en stelt je zo in staat om actie te nemen.

De in Nmap ingebouwde Nmap Scripting Engine (NSE) kan ook scripts uitvoeren om te scannen op bekende kwetsbaarheden, zodat u bekende kwetsbaarheden in uw infrastructuur kunt vinden voordat een hacker dat doet.

Een voorbeeld hiervan is:

  • alle ongeautoriseerde apparaten die op uw netwerk zijn aangesloten
  • alle apparaten met open poorten die niet open mogen zijn
  • alle gebruikers die ongeautoriseerde services uitvoeren, hetzij opzettelijk of zonder hun medeweten