Meteen naar de inhoud

Dit is een automatisch gegenereerd bericht door ICS phishing

Beste ICS gebruikers, pas op, er is een nieuwe ICS phishing campagne gestart door cybercriminelen. In de laatste versie proberen de cybercriminelen ICS gebruikers te misleiden met een email. Het misleidende email heeft de titel: “Dit is een automatisch gegenereerd bericht door ICS“.

In het mailtje proberen de criminelen ICS gebruikers te verleiden door nadruk te leggen op het valideren van data. Ze komen met een verhaal waarin ze vertellen dat het ICS account nog niet gevalideerd is, en dat er volgens bepaalde wetgeving, alle data elke jaar gecontroleerd moet worden.

Dit is een automatisch gegenereerd bericht door ICS phishing email
Dit is een automatisch gegenereerd bericht door ICS phishing email

Volledig Dit is een automatisch gegenereerd bericht door ICS phishing email

Beste ICS Card-houder, 

We hebben u een aantal keer gemaild voor het updaten en valideren van uw Mijn ICS omgeving en producten. Tot op heden is uw account niet gecontroleerd en/of gevalideerd, wij verzoeken u dringend dit alsnog te doen.

International Card Services (ICS) is verplicht jaarlijks al haar cliënten te controleren en te valideren zoals dit gevraagd wordt van de nieuwe AVG wet.

Mocht u uw account niet (willen) controleren en/of laten valideren zijn wij als uw creditcard verstrekker verplicht uw account bij ons op te zeggen.

Op 30 December 2022 gaan wij uw account blokkeren en deze blijft voor 7 dagen in deze staat (u kunt gedurende deze 7 dagen nog steeds uw account valideren). Na deze 7 dagen wordt uw account definitief verwijderd.

Als de grootste creditcard maatschappij van Nederland willen wij er natuurlijk alles aan doen om u als klant te behouden, daarom verzoeken wij u nogmaals om de jaarlijkse veiligheids-formulier in te vullen. Kom vandaag nog in actie!

Volg de volgende stappen om uw account te valideren:

U typt [kwaadaardig link] (u kunt het uiteraard ook kopiëren en plakken) in uw browser en klikt op ''enter''.
U vult de gegevens in die wij van u hebben in ons systeem.
U bent nu gevalideerd en kunt weer van al uw privileges genieten.
Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en zien u graag terug!


Met vriendelijke groet,
International Card Services BV