Meteen naar de inhoud

Download tools, tips en tricks

Wij hebben voor jou een lijst met handige tools, tips, en tricks. Je kan ze gratis downloaden, en we raden je aan om de vragenlijsten te gebruiken zodra je in gesprek gaat met een cyber security bedrijf of een ethische hacker.

10 vragen die je kan stellen aan een ethische hacker/security bedrijf

Stel de juiste vragen. Maak gebruik van onze gratis vragenlijst, gebruik het als inspiratie, of als een stappenplan. De vragen kan je aan elke ethische hacker stellen, en de meesten, zullen de vragen met geen enkel probleem beantwoorden. 

3 cybersecurity sollicitatiebrieven die je gratis kan downloaden

Maak gebruik van de tips en tricks, en zorg dat jouw sollicitatiebrief er perfect uit ziet. In het pakket zitten 3 bewerkbare templates.

Pentest brief voorbeeld

Zo zou het eruit zien als een bedrijf een simpele uitnodiging zou geven via de email om een penetratie test uit te voeren.

4 cybersecurity stagebrieven die je gratis kan downloaden

Met deze e-mail sjablonen voor stages, kunt u eenvoudig een professionele sollicitatie e-mail sturen. U kunt deze sjablonen gebruiken om uw ervaring en kwalificaties uit te lichten en een goede indruk te maken bij de werkgever. Als u een geschikte kandidaat bent, kunt u met deze sjablonen uw kans vergroten op het krijgen van een stage.

3 Pentest rapportage voorbeelden

Met deze pentest rapporten krijg je direct een goed beeld van wat je allemaal kan verwachten. Wij hebben er 3 verzameld. Elk pentest bedrijf heeft zijn eigen manier voor het opstellen van pentest rapportages. Het is daarom belangrijk om diverse partijen te benaderen voor pentest diensten.