Meteen naar de inhoud

Ethische hacker huren

Wat is een hacker?

Hackers zijn experts, waardoor ze essentieel zijn voor bedrijven. Ethische hackers of white hat-hackers worden ingezet om zwakke punten op te sporen en oplossingen te bieden. Een hacker kan ook ingezet worden om omgevingen of systemen in kaart te brengen. 

Wat is een ethische hacker?

Een ethisch hacker probeert de beveiliging van de informatiesystemen van een organisatie te verbeteren. Ze lanceren onder toezicht aanvallen om de cyberbeveiliging van een bedrijf te evalueren en anticiperen op onvoorziene aanvallen met mogelijk verwoestende gevolgen.

Ethische hackers werken vaak rechtstreeks voor grote ondernemingen of als consultants in dienst van cyberbeveiligingsbedrijven. Ze worden zelfs gerekruteerd door intelligente diensten van de overheid.

Essentieel

Tegenwoordig is ethisch hacken essentieel om alle computersystemen en netwerken van bedrijven te beschermen. Er is steeds meer vraag naar ethische hackers. Dit vereist diepgaande kennis van de tactieken, tools en motieven van black hat hackers. Ze moeten ook de systemen, cybersecurity-teams en het beleid van de onderneming begrijpen. Het gebruik van ethische hackers is op veel manieren voordelig voor bedrijven.

Een ethical hacker inhuren doe je zo

Je zorgt er als eerste voor dat je een idee hebt, vervolgens neem je vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan tijdig reageren, en indien je daarna interesse hebt, kunnen we de juiste afspraken maken zodat jij aan de slag kan met je eigen ethische hacker. Een hacker inhuren hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. 

Huur een hacker in

Ethical hacker aan het werk

Hacken

Hacken maakt al bijna vijf decennia deel uit van computers en het is een zeer brede discipline die een breed scala aan onderwerpen omvat. De eerste bekende gebeurtenis van hacking vond plaats in 1960 bij MIT en tegelijkertijd ontstond de term “Hacker”.

Hacken is het vinden van de mogelijke toegangspunten die bestaan in een computersysteem of een computernetwerk, de kunst is vervolgens voor de hacker om de toegangspunten te gebruiken.

Hacken wordt meestal gedaan om onbevoegde toegang te krijgen tot een computersysteem of een computernetwerk, om de systemen te beschadigen of om gevoelige informatie op de computer te stelen.

Hacken is meestal legaal zolang het wordt gedaan om zwakke punten in een computer of netwerksysteem te vinden voor cybersecurity doeleinden. Dit soort hacken noemen we Ethisch hacken.

Een computerexpert die hackt, wordt een “hacker” genoemd. Hackers zijn degenen die kennis zoeken, om te begrijpen hoe systemen werken, hoe ze zijn ontworpen en vervolgens proberen te spelen met deze systemen.

Een hacker die de wet breekt, is een cybercrimineel.

Hacking categorieën

We kunnen hacking onderverdelen in verschillende categorieën, op basis van wat er wordt gehackt. 

Website hacken – Een website hacken betekent het nemen van ongeoorloofde controle over een webserver en de bijbehorende software zoals databases en andere interfaces.

Netwerkhacken – Een netwerk hacken betekent informatie verzamelen over een netwerk met behulp van tools zoals Telnet, NS lookup, Ping, Tracert, Netstat, enz. Met de bedoeling het netwerksysteem te beschadigen en de werking ervan te belemmeren.

E-mail hacken – Het omvat het verkrijgen van ongeoorloofde toegang tot een e-mailaccount en het gebruiken ervan zonder toestemming van de eigenaar.

Ethisch hacken – Bij ethisch hacken worden zwakke punten in een computer of netwerksysteem voor testdoeleinden gevonden en uiteindelijk verholpen.

Wachtwoordhacken – Dit is het proces waarbij geheime wachtwoorden worden hersteld van gegevens die zijn opgeslagen in of verzonden door een computersysteem.

Computerhacken – Dit is het proces van het stelen van computer-ID en wachtwoord door hack methoden toe te passen en ongeautoriseerde toegang tot een computersysteem te krijgen.

Diverse hacking categorieen
 • Om verloren informatie te herstellen, vooral als u uw wachtwoord bent kwijtgeraakt.
 • Penetratietesten uitvoeren om de computer- en netwerkbeveiliging te versterken.
 • Passende preventieve maatregelen nemen om inbreuken op de beveiliging te voorkomen.
 • Om een computersysteem te hebben dat voorkomt dat kwaadwillende hackers toegang krijgen.

Waar kan je een ethical hacker niet voor inhuren?

 • Om inbreuk te maken op een systeem dat niet van jou is
 • Ongeautoriseerde systeemtoegang op privégegevens.
 • Schending van privacy.
 • De werking van het systeem belemmeren.
 • Denial of service-aanvallen op systemen die niet van jou zijn
 • Schadelijke aanval op een systeem dat niet van jou is
 • Social media accounts hacken

Hoeveel kost een ethische hacker?!

Ik wil meer informatie

Computer hacken

Computerhacken is zowel een wetenschap als een kunst. Net als elke andere expertise, moet u veel moeite doen om kennis op te doen en een ervaren hacker te worden.

Als u eenmaal op het goede spoor bent, heeft u meer moeite nodig om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën, nieuwe kwetsbaarheden en exploitatietechnieken.

Een ethische hacker moet een computersysteemexpert zijn en moet zeer sterke programmeer- en computernetwerkvaardigheden hebben.

Een ethische hacker moet veel geduld, doorzettingsvermogen en doorzettingsvermogen hebben om het steeds opnieuw te proberen en te wachten op het gewenste resultaat.

Voorbeeld van een werkruimte voor hackers

Bovendien moet een ethische hacker slim genoeg zijn om de situatie en de mindset van andere gebruikers te begrijpen om social engineering-exploits toe te passen. Een goede ethische hacker heeft ook geweldige probleemoplossende vaardigheden.

Een ethische hacker inhuren

Het huren van een ethische hacker kan heel snel gaan, maar dan moet je wel een aantal punten voorbereid hebben. In het stappenplan, laten wij beknopt de stappen zien die je voor jezelf moet nemen.

Huurhacker.nl heeft mij veel tijd en geld bespaard. Ik kreeg een duidelijke uitleg, en een goed gedocumenteerd security rapport van ze.
Bastiaan Dirksen
Ondernemer

Benodigde tijd: 1 minuut.

Neem de volgende 3 stappen voordat je een ethische hacker inhuurt:

 1. Zorg dat je duidelijk kan uitleggen wat je wilt bereiken

  Het is belangrijk om je doel goed uit te leggen, de hoe en wat komt later.

 2. Controleer of legale kwesties kunnen opduiken

  Laat jezelf niet verassen. Verspil je eigen tijd niet, en zorg ervoor dat je een goed beeld hebt over de legale kwesties. Vraag hier naar tijdens het gesprek met de ethische hacker

 3. Een ethische hacker inhuren is een onderdeel

  Een ethische hacker kan je vooruit helpen, maar wees erop voorbereid dat je waarschijnlijk meer moet doen. Niet alles kan gedaan worden door een ethische hacker, maar ze kunnen je wel de juiste kant opsturen.

Hoeveel kost een ethical hacker

De gemiddelde kosten van een penetratietest kunnen variëren van 3.000 tot 80.000 EUR. Als het goed is gedaan, is het elke cent waard. Vooral omdat u een specialist of een team van specialisten krijgt die zal werken aan het vinden van een mogelijke manier waarop uw systeem kan worden beïnvloed. Later ontvang je een aanbeveling over de ontdekte kwetsbaarheden en, indien nodig, continue systeemondersteuning. Een andere factor die de kosten van penetratietesten beïnvloedt, is de regelmaat waarmee u deze uitvoert.

Bepaalde ethische hacking diensten zijn regelmatig nodig om ervoor te zorgen dat u aan alle normen voldoet en dat er geen nieuwe problemen verschijnen. Afhankelijk van de complexiteit van uw systeem en de frequentie van updates, is het volledig aan U en het security bedrijf om te bepalen hoeveel een dienst gaat kosten. 

Rapportage door ethische hackers

Een Ethical hacker rapportage is de output van een technische beveiligingsrisicobeoordeling die fungeert als referentie voor zakelijke en technische teams.

Naast het interne kwetsbaarheidsbeheerproces van een team biedt het meerdere voordelen. Op basis van de gevoeligheid en zakelijke relaties wordt een penetratietestrapport gebruikt als bewijs voor product beveiliging, een bewijs van product-/dienstbeveiliging voor grote aanbestedingen of gerelateerde bedrijfsfasen waarin cyberbeveiliging in twijfel wordt getrokken.

Deze testrapporten worden op verschillende manieren opgesteld. Deze variëren van traditionele penetratietestrapporten geschreven door beveiligingsadviseurs, op sjablonen gebaseerde penetratietestrapportgenerators tot online portals waar penetratietestrapporten op elk moment kunnen worden bekeken.

Een ethische hacker huren voor

Hacken van telefoons

Een ethische hacker kan U helpen bij het identificeren van misconfiguraties en kwetsbaarheden in iPhone en Android smartphones, de ethische hacker gaat zorgvuldig aan het werk, en zal al zijn bevindingen aan U rapporteren. Wij gaan met U stap voor stap het rapport door, zodat U alles duidelijk begrijpt en de nodige stappen kunt nemen om de cybersecurity van uw mobiele telefoons te verhogen.

Hacken van email accounts

Het hacken van externe email diensten zoals Yahoo, Gmail en Microsoft Live is illegaal. Als U gebruik maakt van een email leverancier dan kunnen wij in gesprek met de leverancier om te bepalen of een pentest nodig is. Dit is een service die wij voor U kunnen uitvoeren. 

Indien U een eigen email server heeft, dan is het in de meeste gevallen geen enkel probleem voor onze Ethische hackers om uw email server te onderzoeken op kwetsbaarheden.

Bedrijven hacken

Criminelen zijn geïnteresseerd in computernetwerken omdat ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten misdaden te plegen. Computernetwerken kunnen worden gebruikt om gevoelige gegevens te stelen, zoals financiële informatie, persoonlijke gegevens en intellectueel eigendom. De ethische hackers van Huurhacker.nl helpen bij het identificeren en verhelpen van cybersecurity uitdagingen.