Meteen naar de inhoud

Hacker huren in België

Het is legaal om een ethische hacker te huren in België. Belgische ethische hackers voeren security testen en penetration tests uit op infrastructuur, hardware en software. Aarzel dus niet om een hacker uit België te huren.

Lees meer over Belgische cybersecurity bedrijven en Belgische ethical hackers in onze post over het inhuren van hackers uit België.

Hacker huren in België

Ethische hackers zijn vaak gespecialiseerde professionals die kunnen worden ingehuurd om netwerken en systemen te testen op beveiligingsproblemen die kunnen worden benut door cybercriminelen.

Ethische hackers uit België hebben een gevestigde reputatie als gespecialiseerde professionals met up-to-date kennis van de laatste technologieën en beveiligingsstrategieën. Ze zijn in staat om geavanceerde tests uit te voeren op een bedrijfssysteem om te controleren of er kwetsbaarheden of beveiligingslekken zijn.

Pentesten
Pentesten

Als ze deze detecteren, kunnen ze helpen om deze te repareren en te voorkomen dat cybercriminelen toegang krijgen tot vertrouwelijke informatie.

Cybersecurity bedrijven met hackers in België

Er zijn veel cybersecurity bedrijven in Belgie, de meeste van hun leveren pentest diensten aan voor een redelijke prijs.

Zo kunnen ze je bijvoorbeeld helpen bij het:

 • Scannen op kwetsbaarheden in je website
 • Vinden van kwetsbaarheden in je bedrijf
 • Adviseren hoe jouw bedrijf zich beter kan beschermen tegen cyberaanvallen
 • Uitleggen hoe jij jouw gegevens veilig kan houden

Om je vooruit te helpen, hebben wij een lijst gemaakt met 7 Belgische cybersecurity bedrijven, die je kunnen helpen met het leveren van een Belgische hacker.

 1. Intigriti
 2. Sweepatic
 3. Rhea Group
 4. Davinsi Labs
 5. Nviso
 6. Orditech
 7. The Security Factory

Elke ethical hacker rapporteert zijn bevindingen terug aan je. Het is belangrijk dat jij het rapport begrijpt, zorg er dan ook voor dat je vragen stelt en begrijpt wat voor stappen je moet nemen om je bedrijf te beveiligen tegen cybercrime en cyberaanvallen. De meeste cybersecurity bedrijven hebben naast hackers ook consultants en engineers, deze professionals kunnen bijvoorbeeld jouw IT-team ondersteunen met het patchen en oplossen van gevonden problemen.

Ethische hackers uit België

Er zijn verschillende manieren waarop jij ethische hackers kan inhuren uit België. Een optie is om een ​​freelance ethische hacker in te huren via erkende recruiters of via een bekende uit je zakelijke netwerk.

De meeste bedrijven kiezen ervoor om een ​​gespecialiseerde bedrijf in te huren die is gespecialiseerd in het pentesten van bedrijfssystemen op kwetsbaarheden.

Het is verstandig om ​​grondig onderzoek te doen voordat je een ethische hacker uit België inhuurt. Je moet ervoor zorgen dat de hacker betrouwbaar is en dat hij of zij de juiste kennis en ervaring heeft om het bedrijf te helpen bij het verbeteren van de beveiliging van netwerken en systemen.

Als de hacker de juiste kennis en ervaring heeft, kan hij of zij een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de beveiliging van jouw bedrijf of organisatie.