Meteen naar de inhoud

LinkedIn hacken

Als u het wachtwoord van uw Linkedin-account bent kwijtgeraakt en op zoek bent naar een manier om toegang te krijgen tot uw sociale media-account, kunt u dit doen met behulp van de officiële LinkedIn tool “wachtwoord vergeten“.

Als u die optie echter niet kunt gebruiken of het account van iemand anders wilt hacken, moet u mogelijk professionele hackers inhuren voor uw LinkedIn account.

Is het hacken van LinkedIn legaal?

Iemand inhuren voor illegale activiteiten zoals het hacken van een LinkedIn account zijn illegaal. De abstractie die inherent is aan computers, vervaagt de lijnen van veel dingen, maar in wezen is het hacken van iemands eigendom niet anders dan inbreken bij iemand thuis. Een professionele hacker kan slim te werk gaan, en toch binnen de grenzen van de wet blijven.

Maar kan ik iemand betalen om LinkedIn te hacken?

Ja, je kan iemand betalen om een LinkedIn account te hacken. Let wel op, zodra je iemand betaalt om LinkedIn te hacken, ben je illegaal bezig. Er bestaat een grote kans dat je met een oplichter, cybercrimineel of een criminele-organisatie te maken hebt.

Je kan het goed bedoelen

Een Russische hacker die in 2016 (Praag) was gearresteerd, werd in verband gebracht met een cyberaanval op LinkedIn in 2012, die meer dan 100 miljoen gebruikersaccounts trof.