Meteen naar de inhoud

Mijn partner gaat vreemd

Denk je dat jouw partner vreemd gaat? en wil je zelf eerst meer te weten komen voordat je stappen gaat nemen? Dan hebben wij hier voor jou een aantal punten die je kan nalopen. Een partner die vreemd gaat heeft namelijk altijd een wijziging in gedrag, of ze dat nou door hebben of niet.

Schema

Hun schema verandert zonder goede uitleg, de meeste mensen hebben redelijk voorspelbare schema’s, en zelfs als hun schema verandert, is er meestal een logische reden. Iemand die ineens ’tot laat moet werken’ op tijden die verder gaan dan een redelijke verklaring, kan bedriegen. Dat geldt met name als dit blijft gebeuren wanneer uw partner geen nieuwe baan, promotie of project heeft waaraan hij werkt.

Ze zijn ineens onbereikbaar

Nogmaals, een verandering is de grote factor. Als je partner een baan heeft die het moeilijk maakt om ze op bepaalde uren van de dag te bereiken, wil dat nog niet zeggen dat ze vreemdgaan. Maar als je plotseling moeite hebt om ze te bereiken wanneer je dat in het verleden kon, en het is een consistent probleem, dan zou dat een rode vlag moeten veroorzaken. Cheaters hebben privacy en blokken ononderbroken tijd nodig. Iemand die betrokken is bij een lopende affaire moet periodiek onbereikbaar zijn, ze willen tenslotte niet het risico lopen dat u verdachte stemmen of achtergrondgeluiden hoort.

Ze hebben een afname – of toename – van het libido

Het komt vaker voor dat partners die vreemdgaan de frequentie van seks thuis verminderen, aangezien ze het elders krijgen. Maar soms proberen ze thuis meer seks te hebben. Mensen die zich schuldig voelen, kunnen het vrijen thuis vergroten. Sommigen zullen dat doen om hun sporen uit te wissen. Maar sommigen doen dit misschien om een partner tevreden te stellen, zodat de partner op een later tijdstip geen seks zoekt als de bedrieger weet dat hij of zij niet beschikbaar zal zijn.

Hun telefoongewoonten veranderen

Dit kan een reeks dingen zijn, zoals het wijzigen van hun wachtwoord of het de hele tijd bij de hand houden van hun telefoon. Deze veranderingen zijn een indicatie van de misleiding die vreemdgaan altijd inhoudt en zijn daarom sterke tekenen van vreemdgaan.

Uiterlijk

Ze besteden plotseling meer aandacht aan hun uiterlijk zonder duidelijke reden, soms besluiten mensen zich te concentreren op hun uiterlijk als onderdeel van een Nieuwjaar resolutie of willen ze om gezondheidsredenen afvallen. Maar ze zijn er meestal vrij open over. De redenen en timing moeten kloppen, als je partner plotseling eau de cologne draagt of veel geld uitgeeft aan nieuwe kleren, en het was nooit hun ding in het verleden, dan is het niet onredelijk om te vragen waarom. Als hun antwoord niet klopt, zou er een rode vlag moeten oplichten.