Meteen naar de inhoud

Reverse Image Lookup

Je kunt een reverse image lookup doen door een afbeelding te uploaden naar een speciale website. Deze website zal dan het internet doorzoeken om te zien waar de afbeelding is gebruikt. Soms zal het ook informatie geven over de afbeelding die je hebt geüpload, zoals de resolutie, bestandsgrootte en locatie.

Er zijn verschillende websites waar je een reverse image lookup kunt doen. Een populaire is TinEye, dat meer dan 30 miljard afbeeldingen indexeert. Google Afbeeldingen is ook een goede optie, waar je handmatig een reverse image lookup kunt doen.

Ook kun je Reverse Image Search gebruiken, dat je laat zoeken naar afbeeldingen met een URL of met je eigen foto. Reverse image lookup is een geweldige manier om meer te weten te komen over afbeeldingen die je tegenkomt op het internet.

Je kunt het gebruiken om meer te weten te komen over afbeeldingen die je wilt gebruiken, om te zien waar afbeeldingen vandaan komen of om te controleren of afbeeldingen van een website of profiel gekopieerd zijn.