Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Contact met Huurhacker.nl

Ons restitutie- en retourbeleid geldt gedurende 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen komen niet in aanmerking voor retournering. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygi├źnische goederen zijn, gevaarlijke materialen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Aanvullende niet-retourneerbare items:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten
  • Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retournering af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of bewijs van aankoop nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke terugbetalingen worden verleend:

  • Boek met overduidelijke tekenen van gebruik
  • CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of grammofoonplaat die is geopend.
  • Elk item dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
  • Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Zodra uw retournering is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt het bedrag automatisch toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst opnieuw uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat de terugbetaling officieel wordt verwerkt.

Neem daarna contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u dit alles heeft gedaan en nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via {e-mailadres}.

Sale-items

Alleen artikelen tegen de reguliere prijs kunnen worden terugbetaald. Sale-items kunnen niet worden terugbetaald.

We vervangen alleen items als ze defect of beschadigd zijn.

Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retournering.