Meteen naar de inhoud

T-Mobile phishing – we hebben je instellingen gewijzigd

De scammers achter de “T-Mobile We hebben je instellingen gewijzigd” phishing e-mail zijn de afgelopen maanden actief geweest. Deze phishing-e-mail bevat een link naar een phishing website waar gebruikers hun persoonlijke gegevens moeten invoeren.

T-Mobile phishing email
T-Mobile phishing email

Het bevat een logo van T-Mobile, een link naar hun officiële website en een link naar hun privacy beleid. Uiteindelijk is de link naar de nepwebsite een link naar een externe website. Het doel van de scammer is om persoonlijke informatie te verzamelen, zoals e-mailadressen, wachtwoorden, financiële gegevens en andere details die kunnen worden gebruikt voor identiteitsdiefstal.

Het is belangrijk om alert te zijn voor phishing-e-mails, omdat ze steeds geavanceerder worden. Als u deze of vergelijkbare e-mail ontvangt, klik dan niet op de link en geef geen persoonlijke informatie op.

Als u een verdachte e-mail heeft ontvangen, kunt u deze melden bij T-Mobile door een e-mail te sturen naar abuse[@]t-mobile.com.

T-Mobile phishing voorbeeld

We hebben je gegevens aangepast phishing email

Beste klant,
Via My T-mobile kunt u alles wijzigen.
Je hebt een wijziging doorgeven. We hebben het voor je aangepast in al onze systemen.
Heb je dit niet zelf gedaan?
Heb je dit niet zelf gedaan? Controleer dit dan snel op ons portaal
Check de specificaties van je facturen in My T-Mobile, of via de
My T-Mobile app. Voor vragen over je factuur, ga naar  t-mobile[.]nl/facturen.

Wat doet T-mobile tegen cybercrime?

T-Mobile doet er alles aan om cybercrime te voorkomen. Ze bieden verschillende technologieën en beveiligingsmaatregelen waarmee klanten hun persoonlijke gegevens kunnen beschermen. T-Mobile biedt bijvoorbeeld een gratis app waarmee gebruikers hun toestel kunnen beveiligen tegen diefstal en hacken.

Deze app heeft een scala aan functies waarmee gebruikers hun toestel kunnen beveiligen, waaronder geavanceerde anti-theft- en anti-hackingsystemen.

Daarnaast biedt T-Mobile ook diensten aan waarmee klanten hun internetverbinding kunnen beveiligen tegen cybercriminelen. Deze diensten omvatten het blokkeren van bepaalde websites, het controleren van webcontent en het beperken van toegang tot bepaalde websites.

T-Mobile heeft ook een uitgebreide kennisbank waarin gebruikers informatie kunnen vinden over hoe ze hun gegevens kunnen beveiligen tegen cybercrime. De kennisbank bevat bijvoorbeeld informatie over hoe gebruikers hun wachtwoorden kunnen beveiligen, hoe ze een virusscanner kunnen gebruiken en hoe ze phishing-aanvallen kunnen voorkomen.

Tot slot biedt T-Mobile ook klantenservice aan om klanten te helpen met problemen met betrekking tot cybercrime. De klantenservice biedt technische ondersteuning, informatie over beveiliging en antwoorden op vragen over cybercrime. In het algemeen doet T-Mobile er alles aan om cybercrime te voorkomen. Door hun uitgebreide technologieën en beveiligingsmaatregelen kunnen gebruikers hun gegevens beschermen tegen cybercrime.