Meteen naar de inhoud

Zó hacken partners elkaar thuis

Je hebt van die mensen, die er voor kiezen, om hun partner wat beter in de gaten te houden. Er kunnen diverse redenen hiervoor zijn. Maar wat kopen of doen die mensen dan om hun partners in de gaten te houden? of te hacken? Nou, we gaan je het topje van de ijsberg laten zien.

Lang leve China

Jups, je kent ze wel, Wish, Ali baba, DH, DealExtreme, dit zijn allemaal sites, waarop je ‘hacking’ gadgets kan kopen. Ze zeggen niet direct dat het voor hacking is, nee, ze vermommen het als speelgoed of als ‘spionage’ gadgets.

Mini camera met WiFi

Een Full HD mini camera

Zo heb je bijvoorbeeld al een Full HD mini camera voor minder dan 10 euro. Een mini camera, mét WIFI. Dit betekent dat je dus de beelden van afstand kan bekijken. En zie je het goed? de camera is bijna net zo groot als een vingertop.

Pen met camera

Een pen met een ingebouwde camera
Een pen met een ingebouwde camera

Je hebt ook camera pennen, dit zijn pennen waar een camera is ingebouwd. Je kan er zelfs geheugen gebruiken, zodat je nog méér foto’s kan maken. Wie controleert tegenwoordig nog of een pen géén camera bevat? Precies. Ze zijn wel wat duurder. Je kan een pen met camera kopen vanaf 20 euro.

USB stick? Nee, een camera

Full HD usb camera
Full HD usb camera

De camera-sleutelhanger is ook leuk. Het lijkt op een USB sleutelhanger, maar het is stiekem een camera. Full HD, en natuurlijk met opslag. Je kan een USB camera al kopen vanaf 18 euro.

Telefoon opladen?

USB telefoon oplader met camera
USB telefoon oplader met camera

Ook de telefoon oplader kan een camera bevatten. Motion detection, verbinding met je telefoon, en natuurlijk FULL HD. De USB opladers met camera worden momenteel verkocht voor 16 euro.