Facebook Oplichting: Auto-importbedrijf in Frankrijk

Facebook Oplichting: Auto-importbedrijf in Frankrijk

Pas op, oplichters op Facebook versturen neppe berichten waarin ze je proberen over te halen om persoonlijke informatie te delen. In dit specifiek geval, gaat het om een oplichter, die zich voordoet als een auto-importbedrijf in Frankrijk.

De oplichter zegt 480 000 euro op de rekening te hebben en zoekt iemand om het te beheren. Pas hiervoor op, het is namelijk oplichting. Zie hier één van de verstuurde berichten:

Hallo, mijn naam is Annette Borg, ik woon in Frankrijk, ik ben de eigenaar van een auto-importbedrijf in Frankrijk, ik heb een bedrag van € 480.000 op mijn rekening, maar ik lijd aan een zeer ernstige ziekte die tot een zekere dood is veroordeeld. kanker, maar ik zou dit bedrag graag vóór mijn overlijden willen doneren, aangezien mijn dagen geteld zijn voor een serieus en eerlijk persoon die in staat is dit bedrag goed te beheren, zodat het goed gebruikt kan worden. Ik had geen remedie maar een kalmerend middel in Frankrijk. Ik zou graag willen weten of u deze donatie wilt. Hier is mijn e-mailadres:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *